Innis and none

on

Innis and Gunn har följt med på tåget med alkoholfria öl. Denna har jag tänkt prova länge. Förväntningarna har byggts upp mycket och jag förväntar mig att bli besviken. Det första jag reagerar på är att den skummar! Och att skummet stannar kvar. Ofta brukar alkoholfria öl skumma dåligt eller så är skummet borta innan jag hunnit få bilden.

Så med det skummandet så höjdes mina förväntningar lite mer. Den har en lätt lite rund beska. Lite påminnande om limeskal i min palett. Den luktar och smakar lite kåda. Denna är smakrik trots den alkoholfria standardtunnheten. Den är trevlig, lättdrucken och lite besk. Större mängder skulle vara för beskt för mig men jag är ganska ny på att lära mig dricka ipa. Denna har den tunga sträva beskan som jag kan ha lite svårt för. Med alla smaker skulle nog placeboeffekten på denna 0.05%-are göra mig tveksam på om jag får köra bil, detta är ett ganska bra betyg på en alkoholfri öl.

Kommer den att köpas igen? Ja verkligen! Skulle det vara en trevlig öl för en helkväll? Ja, helst om man är sugen på ipa. Tillsammans i en blandkasse är det en höjdare. Med denna ölen skulle jag inte klaga på att vara chaufför. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s